Ultrazpracované potraviny | Na slovíčko s Mgr. Martinem Jelínkem

V dalším dílu seriálu Na slovíčko s Mgr. Martinem Jelínkem se zaměříme na ultrazpracované potraviny, což je fenomén moderní doby, který v sobě skrývá mnohé výzvy.

Odborník na výživu a dlouhověkost, Mgr. Martin Jelínek, v rozhovoru vysvětluje:

  • Co jsou ultrazpracované potraviny
  • Proč jsou problematické a proč bychom se jim měli vyhýbat
  • Jak je poznat v obchodě
  • Čím je nahradit

 

Ukázka rozhovoru:

Celý rozhovor:

Plná verze článku je k dispozici pouze předplatitelům
  • Na slovíčko s Mgr. Martinem Jelínkem | 20-30 min. díly o výživě a dlouhověkosti
  • Poradna s MUDr. Lucií Petrovou | 15-20 min. díly o přirozeném a udržitelném řešení zdravotních potíží a jak jim předcházet
  • záznamy z živých událostí Zóny Dlouhověkosti Třebíč | přednášky a workshopy
  • recepty a další tipy o zdraví a dlouhověkosti
Předplatit od 149 Kč/měsíc
Máte již předplatné zakoupené?
Přihlaste se zde
Vyberte si z podobných témat
Zadejte vaši emailovou adresu
Top
Potvrzení odstranění příspěvku
Jste si jistý, že chcete tento příspěvek smazat?
Toto okno se automaticky zavře za
Shopping Cart