V dalším dílu seriálu Na slovíčko s Mgr. Martinem Jelínkem se zaměříme na ultrazpracované potraviny, což je fenomén moderní doby, který v sobě skrývá mnohé výzvy.
Odborník na výživu a dlouhověkost, Mgr. Martin Jelínek, v rozhovoru vysvětluje:
- Co jsou ultrazpracované potraviny
- Proč jsou problematické a proč bychom se jim měli vyhýbat
- Jak je poznat v obchodě
- Čím je nahradit
Ukázka rozhovoru:
Celý rozhovor:
Plná verze článku je k dispozici pouze předplatitelům
-
Na slovíčko s Mgr. Martinem Jelínkem | 20-30 min. díly o výživě a dlouhověkosti
-
Poradna s MUDr. Lucií Petrovou | 15-20 min. díly o přirozeném a udržitelném řešení zdravotních potíží a jak jim předcházet
-
záznamy z živých událostí Zóny Dlouhověkosti Třebíč | přednášky a workshopy
-
recepty a další tipy o zdraví a dlouhověkosti
Předplatit od 149 Kč/měsíc