Gastro

GourmeTTip: Alriso, všechno z rýže

Gastro Klub Recenze

Časopis FC fandí podnikatelům, kteří nabízejí good value for money, dobrou kvalitu za peníze. A k tomu se snaží odlišit či dokonce přinést do Čech něco specifického. A nejvíc nás baví ti, nad jejichž počinem jiní vykřiknou “Jé, to by mě napadlo taky.” Myslíte, že již bylo všechno vymyšleno? Že nenajdete nový koncept restaurace? A …

GourmeTTip: Alriso, všechno z rýže Pokračovat ve čtení »

Pokračování článku je k dispozici pouze členům Klubu FC

Předplatit od 0.55 Kč za den

Máte již zakoupeno členství v Klubu FC?
Přihlaste se zde

Vodní sommeliér. Doporučí k jídlu vodu

Lidé umějí obdivuhodné věci. Standardem dobrých restaurací je sommeliér přes víno, belgická Les Moules na rohu Pařížské ulice v Praze má pivního sommeliéra, který s jídlem páruje více než 100 druhů piv, a v Ray’s & Stark Baru, situovaném v budově Uměleckého muzea Los Angeles, je ojediněle citlivý muž, Martin Riese. Je vodní sommeliér. Máte za to, …

Vodní sommeliér. Doporučí k jídlu vodu Pokračovat ve čtení »

Pokračování článku je k dispozici pouze členům Klubu FC

Předplatit od 0.55 Kč za den

Máte již zakoupeno členství v Klubu FC?
Přihlaste se zde

Všech 109 restaurací se 3 hvězdami Michelin v půlroční dovolené

Cestování Gastro Klub

Nedávno v Česku vznikla cestovní kancelář zaměřená na létání za módou. Dobrý počin. Co stále chybí, je cestovka zacílená na nejvyšší gastronomii. Měla by větší logiku, protože většina předních módních značek již má v Česku své zastoupení, zatímco dovednost kuchařských legend a atmosféra restaurací bývají nepřenosné. A v Česku, přesněji řečeno v Praze, máme jen …

Všech 109 restaurací se 3 hvězdami Michelin v půlroční dovolené Pokračovat ve čtení »

Pokračování článku je k dispozici pouze členům Klubu FC

Předplatit od 0.55 Kč za den

Máte již zakoupeno členství v Klubu FC?
Přihlaste se zde

Výzva pro české barmany: koktejly z velbloudího mléka. V Abu Dhabí je už mají

Vlastníte bar, diskotéku a přejete si unikátní produkt, který nikdo nemá? Nebo chcete podnikat a mít obchodní náskok před konkurencí? Možná to působí bizarně, ale zprvu musíte působit jako blázni, abyste obsáhli trh. Na světě se totiž rozjíždí nový byznys. S velbloudím mlékem. Kromě ohromného podnikatelského potenciálu ukrývá řešení mnoha nemocí i ekonomické situace v …

Výzva pro české barmany: koktejly z velbloudího mléka. V Abu Dhabí je už mají Pokračovat ve čtení »

Pokračování článku je k dispozici pouze členům Klubu FC

Předplatit od 0.55 Kč za den

Máte již zakoupeno členství v Klubu FC?
Přihlaste se zde

McDonald’s bude lákat bohaté na zlato, diamanty a rubíny, které ovšem nenajdou

Gastro Klub

Objednala jsem se k očnímu. A pak k psychiatrovi. Asi mám dost. Japonské ulice totiž ovládly reklamy, zvoucí na luxusní zážitek k McDonald’s. Rozdávají se tam “šperky”. Akce se jmenuje “Jewelry Set”, Klenotnická souprava. Že by k hambáči v mekáči přidávali prsteny? Copak zlato tolik degradovalo? Ne, žádný šperk. McDonald’s v Japonsku útočí na novou …

McDonald’s bude lákat bohaté na zlato, diamanty a rubíny, které ovšem nenajdou Pokračovat ve čtení »

Pokračování článku je k dispozici pouze členům Klubu FC

Předplatit od 0.55 Kč za den

Máte již zakoupeno členství v Klubu FC?
Přihlaste se zde

Sendvičový index tvrdí: Nejdražší hotely jsou v Ženevě

Jak objektivně porovnat drahotu v pětihvězdičkových hotelech napříč světem? Každý hotel může mít jiné vybavení, prostředí, výhled, služby i gastronomiii. A přece existuje jeden společný jmenovatel, který je k dispozici v každém hotelu za relativně shodné výrobní náklady. Sendvič. Obyčejný sendvič s kuřecím, vajíčky a slaninou. Od jeho ceny se tedy odvozuje hotelový CSI, tzv. sendvičový index. Vychází ze …

Sendvičový index tvrdí: Nejdražší hotely jsou v Ženevě Pokračovat ve čtení »

Pokračování článku je k dispozici pouze členům Klubu FC

Předplatit od 0.55 Kč za den

Máte již zakoupeno členství v Klubu FC?
Přihlaste se zde

Jak dostat zdarma lahev za 31 milionů

Proč úspěšní lidé snáze bohatnou? Možná také proto, že mají nižší výdaje a někdy neplatí vůbec… Aktuální příklad: nigérijský zpěvák Peter Okoye, půlka R&B dua Psquare, se na Twitteru opřel do nového nejdražšího šampaňského. FirstClass.cz o něm ani psát nechtěl, jde jen o předraženou rozmařilost. Ale jedno nás pobavilo. Uvnitř je běžné šampaňské Goût de Diamants, jen …

Jak dostat zdarma lahev za 31 milionů Pokračovat ve čtení »

Pokračování článku je k dispozici pouze členům Klubu FC

Předplatit od 0.55 Kč za den

Máte již zakoupeno členství v Klubu FC?
Přihlaste se zde

Kdo nechává spropitné?

TripAdvisor podnikl zajímavou anketu, která může být malou pomůckou pro hoteliéry, restauratéry a veškerý personál spojený s turistickým ruchem. Na základě výpovědí 9000 respondentů byl sestaven žebříček národností, které nechávají na cestách spropitné s nejčastější pravděpodobností. 1. Němci – 69 % z nich 2. Američané – 57 % z nich 3. Rusové – 53 % z nich …

Kdo nechává spropitné? Pokračovat ve čtení »

Pokračování článku je k dispozici pouze členům Klubu FC

Předplatit od 0.55 Kč za den

Máte již zakoupeno členství v Klubu FC?
Přihlaste se zde

Pro jednoho takového klienta otevřete bar

Bary Gastro Klub

Povím Vám důvod, proč si otevřít bar. Jednou totiž může přijít host jako Charles Shaker, 32letý britský milionář, který je finančním poradcem a Private Wealth Managerem. Spravuje finance výhradně klientům kategorie UHNWI (nejvyšší příjmová skupina) a jeho private equity společnost Panglobal Brands zahrnuje výrobu, průmysl, bankovnictví a reality. Právě ten přišel o víkendu do Billionaire Clubu v Monaku a zničehonic poručil …

Pro jednoho takového klienta otevřete bar Pokračovat ve čtení »

Pokračování článku je k dispozici pouze členům Klubu FC

Předplatit od 0.55 Kč za den

Máte již zakoupeno členství v Klubu FC?
Přihlaste se zde

Tři bratři si rozdělili práci a vyprodali oceňovanou restauraci na rok dopředu

Gastro Klub Zážitky

Gastronomická bible určená původně pro mlsné řidiče, tradiční Michelin Guide, má zajímavého a vlivného soupeře. Britský titul Restaurant Magazine před měsícem vyhlásil 50 nejlepších podniků na světě a dosah má takový, že vítězná katalánská restaurace El Celler de Can Roca má rezervované stoly na 11 měsíců dopředu! Katalánci jsou choulostiví na to, aby byli označeni jako …

Tři bratři si rozdělili práci a vyprodali oceňovanou restauraci na rok dopředu Pokračovat ve čtení »

Pokračování článku je k dispozici pouze členům Klubu FC

Předplatit od 0.55 Kč za den

Máte již zakoupeno členství v Klubu FC?
Přihlaste se zde

0
    0
    Košík
    Košík je nyní prázdnýZpět do obchodu
      Top
      Shopping Cart